Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena kūka ar Selgas cepumiem
Sastāvdaļas cepumi "Selga" - 36 gab. Pagatavošana Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Saputotajā putukrējumā lēnām iemaisa biezpienu un mazos kubiņos sagrieztu marmelādi. Uz virtuves dēlīša kārto cepumu kārtu (vienā kārtā 9 cepumi, pa 3 katrā rindā, kopā 4 kārtas). Uz cepumiem smērē ievārījumu. Tad liek nākamo cepumu kārtu, uz liek virsū putukrējuma-biezpiena kārtu, pēc tam atkal cepumus un ievārījumu. Visbeidzot kūkai liek virsū cepumus un visu kūku nosedz ar atlikušo putukrējuma-biezpiena masu. Dekorē ar dzērvenēm un rožlapiņām. Liek uz 8 stundām ledusskapī. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1069 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |