Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas tumšā šokolāde - 200 g Pagatavošana Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Pievieno mīkstu sviestu un saputo. Nepārtraucot putot, pa vienai, pievieno trīs olas un 100 g cukura. Miltus sajauc ar kakao, cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa. Biezpienam pievieno vienu olu, 50 g cukura, vaniļas cukuru, sarīvētu apelsīna miziņu un visu saputo. Beigās pievieno atlikušos miltus un labi samaisa. Ietaukotā cepamajā formā klāj 2/3 šokolādes mīklas, liek virsū biezpiena pildījumu. Beigās, haotiskā kārtībā, biezpiena pildījumā iespiež mazas šokolādes mīklas piciņas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 818 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |