5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi

Biezpiena kūka ar šokolādes biskvītu

Sastāvdaļas

tumšā šokolāde - 200 g
4 olas
sviests - 200 g
biezpiens - 400 g
brūnais cukurs - 150 g
vaniļas cukurs - 2 tējk.
kakao pulveris - 1 ēd.k.
milti - 150 g
skābais krējums - 4 ēd.k.
sarīvēta apelsīnu miziņa no 1 apelsīna
cepamais pulveris - 1 tējk.

Pagatavošana

Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. 

Pievieno mīkstu sviestu un saputo.

Nepārtraucot putot, pa vienai, pievieno trīs olas un 100 g cukura.

Miltus sajauc ar kakao, cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa.

Biezpienam pievieno vienu olu, 50 g cukura, vaniļas cukuru, sarīvētu apelsīna miziņu un visu saputo. Beigās pievieno atlikušos miltus un labi samaisa.

Ietaukotā cepamajā formā klāj 2/3 šokolādes mīklas, liek virsū biezpiena pildījumu. Beigās, haotiskā kārtībā, biezpiena pildījumā iespiež mazas šokolādes mīklas piciņas.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40 minūtes.

Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (11.06.2018)
Skatījumu skaits: 768 | Atslēgvārdi: Biezpiena kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0