5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi

Biezpiena kūka ar šokolādes cepumiem, bez cepšanas

Sastāvdaļas 

biezpiens - 250 g
skābais krējums - 250 g
cukurs - 100 g
vaniļas cukurs - 10 g]
šokolādes cepumi - 120 g
želatīns - 1 ēd.k.
ūdens - 60 ml

Pagatavošana

Želatīnam uzlej ūdeni un atstāj uzbriest.

Tikmēr pagatavo krēmu.
Biezpienam pievieno cukuru, krējumu, vaniļas cukuru un sablendē viendabīgu, krēmīgu masu.

Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, pielej biezpiena masai un labi samaisa.

Liek kārtu cepumu, pārsmērē krēmu un liek virsū nākamo cepumu kārtu. Tad atkal krēma kārtu un atkal cepumus. 

Pagatavoto kūku liek uz 6 stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (21.03.2019)
Skatījumu skaits: 768 | Atslēgvārdi: Biezpiena kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0