Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Glazūrai meža ogas Pagatavošana Pagatavo mīklu. Miltus sajauc ar cukuru, cepamo pulveri un kakao. Pievieno mīkstu sviestu un saberž drupačās. Pievieno jogurtu vai kefīru un samīca mīklu. Izrullē mīklu, klāj cepamajā formā (28 cm) un veido maliņas. Pamatu sadursta ar dakšiņu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10 minūtes. Tikmēr pagatavo pildījumu. Saldo krējumu sakuļ ar olām. Pievieno biezpienu, iebiezināto pienu, pudiņu un sablendē. Izceļ no cepeškrāsns izcepto biskvītu, lej biezpiena pildījumu, liek cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 30 minūtes. Izcepto kūku atdzesē. Pagatavo glazūru. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno saldo krējumu, samaisa un karsē, līdz veidojas viendabīga masa. Pārlej kūku, atdzesē un liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Atdzesēto torti dekorē ar ogām. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 595 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |