Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena kūka ar vārīto iebiezināto pienu un riekstiem
Sastāvdaļas biezpiens - 260 g Pagatavošana Apgrauzdē un notīra zemesriekstus. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru, pievieno olas, biezpienu un labi samaisa. Miltus sajauc ar sāli un cepamo pulveri. Iesijā biezpiena masā un samaisa mīklu. Ietauko cepamo formu, liek pusi mīklas un izlīdzina. Pārsmērē ar vārīto iebiezināto pienu un pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem (1/3 riekstu atstāj virsai). Liek virsū atlikušo mīklu, izlīdzina un pārkaisa ar riekstiem. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35 minūtes. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 867 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |