Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena kūka ar zemenēm un banāniem
Sastāvdaļas biezpiens - 500 g Pagatavošana Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un uzbriedina. Sablendē biezpienu. Krējumam pievieno pūdercukuru un saputo. Tad pievieno biezpienu un vēlreiz saputo. Karstā ūdens peldē izkausē želatīnu, pievieno biezpiena masai un labi samaisa. Nomizo banānus un sagriež ripiņās. Tortes formā ar noņemamām malām kārto zemenes un banānu ripiņas, pārlej ar biezpiena masu un liek uz 2-3 stundām ledusskapī sastīvēt. Gatavo torti izceļ no formas un dekorē ar augļiem. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 685 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |