5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi

Biezpiena kūka ar zemenēm un banāniem

Sastāvdaļas

biezpiens - 500 g
skābais krējums - 300 g
pūdercukurs - ½ glāze
želatīns - 30 g
2 banāni
zemenes 

Pagatavošana

Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un uzbriedina.

Sablendē biezpienu.

Krējumam pievieno pūdercukuru un saputo. Tad pievieno biezpienu un vēlreiz saputo.

Karstā ūdens peldē izkausē želatīnu, pievieno biezpiena masai un labi samaisa.

Nomizo banānus un sagriež ripiņās.

Tortes formā ar noņemamām malām kārto zemenes un banānu ripiņas, pārlej ar biezpiena masu un liek uz 2-3 stundām ledusskapī sastīvēt.

Gatavo torti izceļ no formas un dekorē ar augļiem.

Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (30.07.2018)
Skatījumu skaits: 639 | Atslēgvārdi: Biezpiena kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0