Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena "Napoleons"
Sastāvdaļas kārtainā mīkla - 1 iesaiņojums (0,5 kg) Pagatavošana Atlaidina kārtaino mīklu un katru plāksni izrullē nedaudz plānāku. Liek uz plāts, sadursta ar dakšiņu un cep zeltaini brūnu. Izceptos biskvītus atdzesē. Pagatavo biezpiena krēmu. Biezpienam pievieno cukuru, sarīvētu citrona miziņu un sablendē. Pievieno vaniļas cukuru, krējumu un saputo. Ņem izceptos biskvītus, kārtām smērē biezpiena krēmu. Pārkaisa torti ar sasmalcinātām biskvīta drupačām. Liek uz divām stundām ledusskapī ievilkties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 732 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |