Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar cepamo pulveri, cukuru, vaniļas cukuru. Aukstu sviestu sakapā ar nazi, pievieno miltu masai un saberž drupačas. Mīklas drupačas sadala 3 daļās (2 lielākas daļas, 1 mazāku daļu). Pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru, olas un saputo. Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs. Ietauko cepamo formu (25 cm), klāj trešdaļu mīklas drupaču, lej pusi biezpiena pildījuma un kārto virsū ābolu šķēlītes. Tad atkal klāj trešdaļu mīklas drupaču, lej atlikušo biezpiena masu un virsū kārto ābolus. Visu pārbārsta ar atlikušajām mīklas drupačām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45-50 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 676 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |