5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi

Biezpiena pīrāgs ar ābolu pildījumu

Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 200 g
milti - 250 g
2 olas
cukurs - 150 g
biezpiens - 250 g
kartupeļu ciete - 2 ēd.k.
cepamais pulveris - 1½ tējk.

Pildījumam

3 āboli
cukurs - 3 ēd.k.

Pagatavošana

Miltiem pievieno, cepamo pulveri, sviestu, cukuru un saberž drupačās.

Biezpienam pievieno olas, kartupeļu cieti un samaisa. Pievieno sviesta masai un samaisa mīklu.

Nomizo ābolus, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs.

Ietaukotā cepamajā formā klāj pusi mīklas, kārto virsū ābolu šķēlītes un pārklāj ar atlikušo mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-35 minūtes, līdz zeltaini brūns.

Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (02.10.2018)
Skatījumu skaits: 780 | Atslēgvārdi: Biezpiena kūkas, Augļu kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0