Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena pīrāgs ar ābolu pildījumu
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam 3 āboli Pagatavošana Miltiem pievieno, cepamo pulveri, sviestu, cukuru un saberž drupačās. Biezpienam pievieno olas, kartupeļu cieti un samaisa. Pievieno sviesta masai un samaisa mīklu. Nomizo ābolus, izņem serdes un sagriež plānās šķēlītēs. Ietaukotā cepamajā formā klāj pusi mīklas, kārto virsū ābolu šķēlītes un pārklāj ar atlikušo mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-35 minūtes, līdz zeltaini brūns. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 825 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |