Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar kakao un cukuru. Aukstu sviestu sagriež ar nazi, pievieno miltu masai un saberž drupačās. Mīklu sadala divās daļās un liek uz 15 minūtēm saldētavā. Tikmēr pagatavo pildījumu. Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Biezpienam pievieno krējumu, saputoto olu masu un samaisa. Beigās iesijā miltus un samaisa. Ietauko tortes formu, nedaudz pārkaisa ar miltiem un klāj pusi mīklas drupaču. Liek virsū biezpiena pildījumu un pārbārsta ar atlikušajām mīklas drupačām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45-50 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē tortes formā un tikai tad izceļ uz paplātes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 595 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |