Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena pīrāgs ar kivi
Sastāvdaļas biezpiens - 500 g Pagatavošana Sviestu atlaidina līdz istabas temperatūrai, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Turpina putot un, pa vienai, pievieno olas. Beigās pievieno biezpienu, sāli, mannu un samaisa mīklu. Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45 minūtes. Pēc cepšanas izslēdz cepeškrāsni un ļauj pīrāgam lēnām atdzist 10 minūtes. Tad izceļ no cepeškrāsns un pilnībā atdzesē. Kivi nomizo, sagriež ripiņās. Pagatavo želeju, kā norādīts uz paciņas. Kārto kivi uz pīrāga, pārlej ar pagatavoto želeju un liek uz stundu ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 948 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |