Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Pagatavo mīklu. Izkausē sviestu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, olu un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā sviesta masā un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Pagatavo pildījumu. Sablendē biezpienu. Olu dzeltenumiem pievieno cukuru un saputo. Pievieno biezpienam, pieber kukurūzas cieti un samaisa. Uzbriedinātajām magoņu sēkliņām notecina ūdeni, pievieno biezpiena masai un labi samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā biezpiena masā. Cepamajā formā klāj cepampapīru. Izrullē atdzesēto mīklu, klāj cepamajā formā, veido maliņas. Liek virsū pildījumu, izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180° C apmēram 60 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 377 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |