Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar cukuru, cepamo pulveri. Pievieno aukstu, gabaliņos sagrieztu sviestu un saberž drupačās. Pievieno olas un samīca mīklu. Ja mīkla drupačaina, pievieno vienu ēdamkaroti auksta ūdens. Cepamajā formā klāj cepampapīru, liek mīklu un veido apmēram 4 cm augstas maliņas. Pamatu sadursta ar dakšiņu, klāj virsū cepampapīru un uzber smagumu (zirņus, pupiņas). Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 12 minūtes. Tikmēr pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru un sablendē. Tad pievieno saldo krējumu, mellenes un samaisa ar putojamo slotiņu. Izceļ cepamo formu no cepeškrāsns, noņem cepamo papīru un lej pildījumu. Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl apmēram 30 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 802 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |