Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena pīrāgs ar plūmēm un marcipānu
Sastāvdaļas biezpiens - 125 g Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Pievieno biezpienu, sāli un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā biezpiena masā un samaisa mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru, klāj mīklu un veido nelielas maliņas. Plūmes pārgriež uz pusēm, izņem kauliņus un kārto uz mīklas ar griezuma vietu uz augšu. Saveļ nelielas marcipāna bumbiņas, liek katrā plūmju pusītē un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 696 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |