Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Biezpiena snikera torte
Sastāvdaļas biezpiens - 3 paciņas Pagatavošana Samaļ snikers batoniņus un biezpienu. Rūpīgi samaisa, lai veidojas viendabīga masa. Saputo 500 g saldā krējuma un cukuru. Biezpiena-snikera masai pievieno putukrējumu, samaisa. Pievieno sagrieztas aprikozes. Uzbriedina želatīnu, pievieno nedaudz aprikožu sīrupu, samaisa un pievieno masai. Cep biskvītu. Atdzesē. Uz izcepta biskvīta smērē brūkleņu ievārījumu. Tad lej virsū sagatavoto krēma masu. Dekorē ar aprikozēm, ogām un rīvētu šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 414 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |