5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi

Biezpiena snikera torte

Sastāvdaļas

biezpiens - 3 paciņas
olas - 4 gab.
saldais krējums 500 g
milti
lielie Snicker batoniņi - 3 gab.
cukurs 
konservētas aprikozes
želatīns - 30 g
šokolāde
brūkleņu ievārījums
dzērvenes

Pagatavošana

Samaļ snikers batoniņus un biezpienu.

Rūpīgi samaisa, lai veidojas viendabīga masa.

Saputo 500 g saldā krējuma un cukuru.

Biezpiena-snikera masai pievieno putukrējumu, samaisa. Pievieno sagrieztas aprikozes. 

Uzbriedina želatīnu, pievieno nedaudz aprikožu sīrupu, samaisa un pievieno masai. 

Cep biskvītu. Atdzesē.

Uz izcepta biskvīta smērē brūkleņu ievārījumu.

Tad lej virsū sagatavoto krēma masu.

Dekorē ar  aprikozēm, ogām un rīvētu šokolādi.
Liek ledusskapī atdzesēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (10.01.2021)
Skatījumu skaits: 352 | Atslēgvārdi: Biezpiena kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0