Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam kokosriekstu skaidiņas pārkaisīšanai Pagatavošana Pagatavo mīklu. Sviestu saberž ar cukuru. Pievieno olu, krējumu, miltus, pārslas, sodu un samīca mīklu. Cepamo formu ietauko un klāj mīklu. Pagatavo biezpiena pildījumu. Liek pildījumu uz mīklas kārtas un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 30-40 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka kociņu. Gatavo kūku mazliet atdzesē, izņem no formas, virskārtu pārziež ar sīrupu un pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām. Griežam gabaliņos un cienājamies! Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 615 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |