5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi

Biezpiena torte ''Baltā vīzija''

Sastāvdaļas

Mīklai
1 glāze auzu pārslas
1 glāze miltu
1 ola
½ tējk. sodas
½ glāze cukura
100 g sviesta
2 ēd.k. krējuma

Pildījumam
400 g biezpiena
200 g krējuma
2 olas
3 ēd.k. mannā
4 ēd.k. miltu
½ glāze cukura

kokosriekstu skaidiņas pārkaisīšanai

Pagatavošana

Pagatavo mīklu. Sviestu saberž ar cukuru. Pievieno olu, krējumu, miltus, pārslas, sodu un samīca mīklu.

Cepamo formu ietauko un klāj mīklu.

Pagatavo biezpiena pildījumu.
Biezpienu izberž caur sietu, pievieno krējumu, olas, cukuru, miltus, mannā un samaisa viendabīgā masā.

Liek pildījumu uz mīklas kārtas un izlīdzina.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 30-40 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka kociņu.

Gatavo kūku mazliet atdzesē, izņem no formas, virskārtu pārziež ar sīrupu un pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.

Griežam gabaliņos un cienājamies!

Lai labi garšo! 

Kategorija: Biezpiena kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (10.06.2019)
Skatījumu skaits: 615 | Atslēgvārdi: Biezpiena kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0