Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas cepumi Selga - 200 g Glazūrai Pagatavošana Sasmalcina Selgas cepumus, pievieno izkausētu sviestu un sajauc.
Biezpienam pievieno olu dzeltenumus, cukuru, vaniļas cukuru un samaisa. Pēc tam pievieno miltus un samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā biezpiena masā. Pagatavoto biezpiena masu klāj uz cepumu kārtas un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C līdz virskārta zeltaini brūna. Izcepto torti atdzesē un tikmēr pagatavo šokolādes glazūru. Liek katliņā sasmalcinātu šokolādi un sviestu, karsē uz nelielas uguns, nepārtraukti maisot, līdz veidojas vienveidīga masa. Šokolādes glazūru pārlej gatavajai kūkai un atstāj sastīvēt. Griežam gabaliņos un cienājamies! Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 385 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |