Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam šokolāde un ogas dekorēšanai Pagatavošana Olām pievieno cukuru, šķidru medu un saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pievieno olu masai, samīca mīklu un sadala trīs daļās. No katras mīklas daļas izrullē apmēram 0,5 cm biezu plāksni un sagriež apmēram 1 cm platās strēmelēs. Plātī klāj cepamo papīru un kārto mīklas strēmeles. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 220°C apmēram 6 minūtes, līdz zeltaini brūnas. Pagatavo krēmu. Krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Pievieno biezpienu un rūpīgi samaisa. Kēksa cepamajā formā klāj pārtikas plēvi vai foliju. Pirmo klāj biezpiena krēmu, virsū liek izceptos cepumus. Tad atkal krēmu un cepumus, līdz saliktas visas kārtas. Foliju aizloka un liek torti uz 10 stundām ledusskapī ievilkties. Nākošajā dienā torti uzmanīgi izgāž uz paplātes un noņem foliju. Dekorē ar izkausētu šokolādi, piparmētru lapiņām un ogām. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 435 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |