Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam kakao pārkaisīšanai Pagatavošana Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno sasmalcinātus riekstus un samaisa. Tortes formā ar noņemamām malām klāj šokolādes masu un izlīdzina. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī sastīvēt. Pagatavo pildījumu. Želatīnam uzlej 150 ml auksta ūdens un ļauj uzbriest. Biezpienam pievieno pūdercukuru un sablendē. Saputo saldo krējumu, pievieno biezpiena masai, pielej apelsīnu liķieri un samaisa. Karstā ūdens peldē izkausē uzbriedināto želatīnu, nedaudz padzesē, pievieno biezpiena masai un samaisa. Izņem no ledusskapja tortes formu, kārto uz šokolādes pamata persiku pusītes un pārklāj ar pildījuma kārtu. Tad nomizo kivi, sagriež ripiņās, kārto tortes formā un pārklāj ar biezpiena pildījumu. Vīnogas nomazgā, kārto tortes formā un pārklāj ar biezpiena pildījumu. Beigās liek mellenes un pārklāj ar atlikušo biezpiena pildījumu. Liek uz 5 stundām ledusskapī sastīvēt. Kad torte sastīvējusi, izceļ no formas un pārkaisa ar kakao pulveri. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 831 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |