Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Dekorēšanai Pagatavošana Cepumus sasmalcina, pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Cepamajā formā klāj cepampapīru, liek cepumu masu, mazliet pieblietē un liek ledusskapī. Pagatavo pildījumu. Saputo olas ar cukuru. Pievieno biezpienu, sāli, krējumu, sarīvētu citrona miziņu, citronu sulu, mannā un rūpīgi samaisa. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno biezpiena masai un samaisa. Pusi pildījuma klāj uz cepumu pamatnes, tad liek aveņu ievārījuma kārtu un pa virsu atlikušo pildījumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 30-40 minūtes. Izcepto torti pārkaisa ar mandeļu skaidiņām un pūdercukuru. Ļauj pilnībā atdzist. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 445 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |