Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Pamatam Biezpiena pildījumam Krēmam ''Moka'' Dekorēšanai Pagatavošana Gatavo tortes pamatni. Sasmalcina cepumus, halvu, riekstus un samaisa. Ņem tortes formu ar noņemamām malām, ber cepumu masu un kārtīgi pieblietē. Gatavo biezpiena pildījumu. Uzbriedina želatīnu. Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, izkausētu šokolādi un saputo. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, pievieno biezpiena masai un samaisa. Saputo saldo krējumu un iemaisa biezpiena masā. Klāj biezpiena pildījumu uz cepumu pamatnes. Pagatavo krēmu ''Moka''. Uz nelielas uguns katliņā izkausē sviestu. Tad pieber pūdercukuru, šķīstošo kafiju un maisa, līdz pūdercukurs un kafija izšķīduši. Noņem no uguns, pielej saldo krējumu un samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. Krēmu mazliet padzesē un pārsmērē torti. Pārkaisa torti ar sarīvētu šokolādi, sasmalcinātu halvu un dekorē ar putukrējumu. Liek torti uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 777 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |