Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Mamelāde dekorēšanai Pagatavošana Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Pamazām iesijā miltus un samaisa mīklu. Cepamajā formā ar noņemamām malām klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē. Tikmēr pagatavo pildījumu. Želatīnam uzlej aukstu ūdeni un ļauj uzbriest. Biezpienam pievieno cukuru, krējumu un sablendē, līdz veidojas viendabīga krēmīga masa. Marmelādi sagriež mazos gabaliņos un pievieno biezpiena masai. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, pievieno biezpiena masai un rūpīgi visu samaisa. Atdzesētajam biskvītam noņem cepampapīru, liek atpakaļ cepamajā formā un lej virsū biezpiena pildījumu, liek uz stundu ledusskapī nedaudz sastīvēt. Kad pildījums nedaudz sastīvējis, pagatavo želeju, kā norādīts uz paciņas. Želejai nedaudz sastīvēt. Dekorēšanai paredzēto krāsaino marmelādi sagriež gabaliņos, kārto uz biezpiena pildījuma, pārlej ar želeju un liek 6-8 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1107 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |