Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar cukuru un cepamo pulveri. Aukstu sviestu sakapā ar nazi, pievieno miltu maisījumam un saberž drupačās. Tad pievieno krējumu un samīca mīklu. Ietin mīklu pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī. Pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru, olas, krējumu un sablendē. Tad pieber upenes, miltus un samaisa. Cepamajā formā ar noņemamām malām klāj mīklu, veido maliņas un uzlej virsū pildījumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram stundu. Izcepto torti atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 709 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |