Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas cukurs - 1 glāze Pagatavošana Želatīnam uzlej ¼ glāzes ūdens un uzbriedina. Plūmēm uzlej ½ glāzi silta ūdens un atstāj uzbriest. Olām pievieno ½ glāzi cukura un saputo. Miltiem pievieno cepamo pulveri, cieti, sajauc, pievieno saputotajām olām un samaisa. Lej cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 20 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē neizņemot no formas. Plūmes sagriež nelielos gabaliņos. Izšķīdina želatīnu karstā ūdens peldē. Biezpienam pievieno ½ glāzi cukura, krējumu un saputo. Tad pievieno sagrieztās plūmes, izkausēto želatīnu un samaisa. Biezpiena masu klāj uz atdzesētā biskvīta. Liek ledusskapī uz pāris stundām, lai sastīvē. Atdzesēto torti izņem no formas un pārkaisa ar sarīvētu šokolādi. Griežam gabaliņos un cienājamies. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 609 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |