Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Drupačpīrāgs ar ogu un biezpiena pildījumu
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Sviestu saberž ar cukuru. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā sviesta masā un saberž drupačās. Pagatavo pildījumu. Olas saputo ar cukuru. Pievieno biezpienu un saputo viendabīgu masu. Ietauko cepamo formu, liek pusi mīklas drupaču. Klāj virsū biezpiena pildījumu un pa virsu pārbārsta ogas, viegli iespiežot pildījumā. Beigās pārbārsta ar atlikušajām mīklas drupačām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180ºC apmēram 25-30 minūtes zeltaini brūnu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 857 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |