Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Rozīnēm uzlej siltu ūdeni un ļauj uzbriest. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu, cukuru un saberž drupačās. Liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno olas, cukuru un saputo. Pievieno vaniļas sīrupu un vēlreiz visu saputo. Beigās pievieno uzbriedinātās rozīnes un samaisa. Plātī klāj 2/3 mīklas drupaču (bez pieblietēšanas) un veido nelielu maliņu. Virsū klāj biezpiena pildījumu un pārkaisa ar atlikušajām mīklas drupačām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45-50 minūtes. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 1258 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |