Sastāvdaļas
milti - 2 glāzes
sviests - 200 g
cepamais pulveris - 1 tējk.
šķipsniņā sāls
biezpiens - 400 g
2 olas
cukurs - 180 g
vaniļas cukurs - 1 pac.
kanēlis - 1 tējk.
Pagatavošana
Miltiem pievieno cepamo pulveri, sāli un sajauc.
Pievieno aukstu sviestu un saberž drumstalas.
Pagatavo pildījumu.
Biezpienam pievieno olas, cukuru, vaniļas cukuru, kanēli un saputo.
Sviesta drumstalas sadala divās daļās.
Cepamajā formā ar noņemamām malām klāj pusi drumstalu un izveido nelielu maliņu.
Virsū liek biezpiena pildījumu, izlīdzina un pa virsu klāj atlikušās drumstalas.
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45 minūtes.
Gatavo torti atdzesē un pasniedz ar ievārījumu.
Lai labi garšo!
|