Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Franču biezpiena kūka ar rabarberiem
Sastāvdaļas rabarberi - 750 g Pagatavošana Rabarberus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Katliņā lej 100 ml ūdens, pieber 3 ēdamkarotes cukura un uzvāra. Ieber sagrieztos rabarberus un vāra līdz mīksti. Izberž caur sietiņu un atdzesē. Biezpienam pievieno atlikušo cukuru, vaniļas cukuru un samaisa. Saldo krējumu saputo un iemaisa biezpiena masā. Kēksa formā klāj pārtikas plēvi, kārtām liek biezpiena masu un rabarberu biezeni (nedaudz biezeņa atstāj dekorēšanai). Liek uz 4 stundām saldētavā. Stundu pirms pasniegšanas torti atlaidina ledusskapī, apgāž uz šķīvja, pārkaisa ar sasmalcinātām pistācijām un dekorē ar rabarberu biezeni. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 665 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |