Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Iebiezinātā piena pīrāgs ''Lāču gardums''
Sastāvdaļas cepumi - 300 g Pagatavošana Cepumus sasmalcina (ne pārāk smalki), pievieno sviestu un samaisa. Cepamajā formā ar noņemamām malām klāj cepumu masu un veido apmēram 2 cm augstu maliņu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15 minūtes. Kamēr cepas pīrāga pamatne, pagatavo pildījumu. Atdala olu dzeltenumus un saputo. Tad pievieno iebiezināto pienu un, nepārtraucot putot, pielej sulu no ½ citrona. Izceļ no cepeškrāsns izcepto pamatni, lej pildījumu un liek cepties vēl uz 10 minūtēm. Izcepto pīrāgu dekorē ar ogām, augļiem vai putukrējumu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 697 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |