Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Sviestu sagriež nelielos gabaliņos, pievieno miltus, cepamo pulveri, cukuru un saberž drupačās. Tad pievieno olu un samīca mīklu. Liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Mīkstam sviestam pievieno cukuru un saputo gaisīgu masu. Tad pievieno olas un vēlreiz saputo. Biezpienu saputo ar vaniļas pudiņu, pievieno olu masu un visu labi samaisa. 2/3 atdzesētās mīklas liek cepamajā formā, pieblietē un veido maliņas. Lej pildījumu, izlīdzina un uzdrupina virsū atlikušo mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram vienu stundu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 955 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |