Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Ķirbju kārtai Biezpiena kārtai 7 bumbieri Pagatavošana Ķirbi nomizo, izņem sēklas ar mīkstumu un cep mīkstu vai izvāra nelielā ūdens daudzumā. Izcepto ķirbi atdzesē un sablendē. Pievieno mannu un ļauj 20 minūtes uzbriest. Tad pievieno cukuru, vaniļas cukuru, olu un samaisa. Beigās iesijā miltus un samaisa. Biezpienam pievieno olas, cukuru, skābo krējumu, vaniļas pudiņu un visu sablendē. Cepamajā formā klāj cepampapīru, ietauko ar sviestu un pārkaisa ar rīvmaizi. Lej ķirbju masu, izlīdzina. Nomizo bumbierus, sagriež šķēlītēs un kārto uz ķirbju kārtas. Klāj virsū biezpiena masu, izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 831 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |