Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, sarīvētu citrona miziņu, pienu, augu eļļu un sakuļ ar putojamo slotiņu. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā biezpiena masā un samīca mīklu. Pagatavo pildījumu. Olas saputo ar cukuru. Pievieno krējumu, vaniļas cukuru, kartupeļu cieti un samaisa viendabīgu masu. Ķiršiem izņem kauliņus. Plātī klāj cepampapīru. Klāj mīklu, vienmērīgi pa visu cepamo formu un veido nelielas maliņas. Liek un uz mīklas ķiršus, pārlej ar krējuma pildījumu un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 45-50 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 719 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |