Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Dekorēšanai Pagatavošana Mīkstam sviestam pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru un saputo. Tad pievieno olas, pienu un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar samaltām mandelēm, sāli, cepamo pulveri, pievieno sviesta masai un samaisa mīklu. Cepamo formu ietauko un pārkaisa ar miltiem. Lej mīklu formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35-40 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē. Kad biskvīts atdzisis, pagatavo krēmu. Mīkstu sviestu saputo ar pūdercukuru un vaniļas cukuru. Tad pievieno biezpienu, sarīvētu apelsīna miziņu un saputo, līdz veidojas viendabīga, gluda masa. Klāj biezpiena krēmu uz biskvīta un izlīdzina. Dekorē ar augļiem, ogām un pārlej ar tortes želeju. Liek uz 2 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 329 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |