Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Mazkaloriju auzu pārslu plācenis ar biezpiena pildījumu
Sastāvdaļas 1 plācenim (10 cm) auzu pārslas - 45 g Pagatavošana Atdala olas baltumu un saputo. Sablendē auzu pārslas, pievieno saputoto olas baltumu, 1 tējkaroti vaniļas cukura un samaisa mīklu. Biezpienam pievieno olas dzeltenumu, 1 tējkaroti vaniļas cukura, 1 tējkaroti cukura un labi samaisa. No mīklas veido apaļu plāceni, vidū iespiež iedobi un liek biezpiena pildījumu. Plātī klāj cepampapīru, kārto plāceņus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15-20 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 673 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |