Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas biezpiens 2% - 400 g Pagatavošana Pagatavo mīklu. 220 g biezpiena pievieno cukuru, olas un samaisa. Miltus sajauc ar sablendētām auzu pārslām, cepamo pulveri, kakao. Pievieno biezpiena masai un samaisa mīklu. Liek uz stundu ledusskapī. Pagatavo pildījumu. Atlikušajam biezpienam pievieno žāvētas plūmes, vaniļas cukuru, sablendē un arī liek uz stundu ledusskapī. Atdzesēto mīklu sadala divās daļās. Plātī klāj cepampapīru un no vienas mīklas daļas veido plāceni. Tad klāj biezpiena-plūmju pildījumu un virsū atkal otru mīklas daļu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25-30 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 713 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |