Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Glazūrai Pagatavošana Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Šokolādi salauž gabaliņos, pievieno pienu un izkausē karstā ūdens peldē. Pievieno jogurtu un samaisa. Tad pievieno saputotās olas un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā šokolādes masā un samaisa mīklu. Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25-30 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Pagatavo krēmu. Biezpienu izberž caur sietu. Krējumam pievieno iebiezināto pienu, pūdercukuru un saputo. Pievieno biezpienam un labi samaisa. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī nedaudz sastīvēt. Liek uz paplātes atdzesēto biskvīta ripu, smērē krēmu un liek virsū otro biskvīta ripu. Pagatavo glazūru. Šokolādi salauž gabaliņos, pievieno saldo krējumu, izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz atdzesē un pārlej torti. Liek uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 538 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |