Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas kārtainā mīkla - 300 g Pagatavošana Atlaidina kārtaino mīklu un izrullē pēc iespējas plānāku. Plātī klāj cepampapīru, liek izrullēto mīklu un sadursta ar dakšiņu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 12 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē. Sablendē abus sierus, pievieno 150 ml saldā krējuma, vīnu un saputo viendabīgā masā. Nomizo bumbierus, sagriež plānos, nelielos gabaliņos. Izcepto biskvītu sagriež četros vienādās plāksnēs. Ņem vienu plāksni, smērē siera krēmu, liek pa virsu bumbiera gabaliņus un otru biskvīta plāksni. Atkal smērē krēmu un liek bumbieru gabaliņus. Tā, līdz saliktas visas kārtas. Virsējo kārtu atstāj bez krēma. Saputo atlikušo saldo krējumu un klāj uz tortes. Pārkaisa ar kārtainās mīklas drupačām un liek uz trīs stundām ledusskapī ievilkties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 428 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |