Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Gatavo mīklu. Sviestu saputo ar cukuru, sāli un olu dzeltenumiem. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā sviesta masā un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno krējumu, cukuru, olas un sablendē. Ogas samaisa ar kartupeļu cieti, pievieno biezpiena masai un samaisa. Atdzesēto mīklu klāj cepamajā formā (20 cm), veido apmēram 4 cm augstu maliņu un lej pildījumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 710 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |