Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Pildījumam Glazūrai Pamatam Pagatavošana Rozīnēm uzlej siltu ūdeni un atstāj uzbriest. Sasmalcina sausiņus, pievieno izkausētu sviestu, samaisa un klāj tortes formā ar noņemamām malām. Pagatavo pildījumu. Biezpienu izberž caur sietiņu, pievieno cukuru, kukurūzas miltus, cepamo pulveri, sajauktu ar miltiem, pavisam nedaudz mandeļu esenci un saputo viendabīgu masu. Beigas pievieno olas un vēl, pavisam nedaudz, uzputo. Uzbriedinātajām rozīnēm nolej ūdeni, uzber uz sausiņu pamata un lej virsū biezpiena pildījumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Pagatavo krējuma glazūru. Krējumam pievieno pūdercukuru, pilīti mandeļu esenci, saputo un, kad torte izcepusies, pārlej torti un cep vēl apmēram 7 minūtes. Tad ļauj tortei lēnām atdzist un liek uz 7-8 stundām ledusskapī.
Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 681 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |