Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam (1 ruletei) pūdercukurs pārkaisīšanai Pagatavošana Sākumā pagatavo mīklu. Sviestu izkausē, nedaudz padzesē, tad pievieno krējumu, miltus, cepamo pulveri un samīca mīklu. Liek uz stundu ledusskapī atdzesēties. Pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, olas dzeltenumu, kartupeļu cieti un samaisa viendabīgu masu. Izņem no ledusskapja atdzesēto mīklu, sadala 2 daļās. Izrullē vienu mīklas daļu, klāj virsū biezpiena pildījumu, pārsmērē ar ābolu ievārījumu un sarullē ruleti. Plātī klāj cepampapīru, liek ruleti un pārsmērē ar pienu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180 C apmēram 30 minūtes, līdz rulete zeltaini brūna. Izcepto ruleti pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 498 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |