Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Pagatavo mīklu. Cukuram pievieno divas olas un saputo. Tad pievieno krējumu, izkausētu sviestu, sāli un samaisa. Miltus sajauc ar kakao, sodu, iesijā olu masā un samaisa mīklu. Pagatavo biezpiena pildījumu. Biezpienam pievieno olas, cukuru, vaniļas cukuru un visu sablendē, līdz veidojas krēmīga masa. Pievieno mannu un samaisa. Cepamajā formā klāj foliju un lej mīklu. Tad mīklas viducī lēnām liek biezpiena pildījumu. Liek cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē, dekorē ar ogām, mandeļu skaidiņām un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 518 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |