Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Šokolādes mīklai Biezpiena mīklai Pagatavošana Liek katliņā šokolādi, sviestu un izkausē karstā ūdens peldē. Olām pievieno cukuru, sāli un saputo. Pievieno izkausēto šokolādi un samaisa. Miltus sajauc ar kakao, cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa mīklu. Biezpienam pievieno cukuru, vaniļas cukuru, olu un saputo. Beigās iesijā miltus un samaisa. Cepamajā formā klāj cepampapīru, lej nedaudz šokolādes mīklas un izlīdzina. Tad vairākās vietās liek biezpiena mīklu, atkal lej šokolādes mīklu un liek biezpiena mīklu. Virsu pārklāj ar šokolādes mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 562 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |