Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas biezpiens - 400 g Pagatavošana Sākumā pagatavo pildījumu. Biezpienu izberž caur sietu, pievieno 1 olu, 200 g cukura, sarīvētu citrona miziņu, vaniļas cukuru, mannu un labi samaisa. Atstāj uz 15 minūtēm uzbriest. Tikmēr pagatavo mīklu. Krējumam pievieno 2 olas, 100 g cukura, izkausētu sviestu un samaisa. Miltus sajauc ar kakao, cepamo pulveri, sāli. Iesijā krējuma masā un samaisa mīklu. Mīkla jāsanāk bieza krējuma konsistencē. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Saputo biezpiena pildījumu un ar karoti lej viducī uz mīklas un lēnām izlīdzina, lai nesajaucas ar mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45-50 minūtes. Izcepto kūku atdzesē, izceļ no formas un noņem cepampapīru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 718 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |