Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Glazūrai zemenes Pagatavošana Iebiezinātajam pienam pievieno olas un saputo. Pievieno sodu, dzēstu ar citronu sulu vai etiķi, samaisa. Miltus sajauc ar kakao, iesijā iebiezinātā piena masā un samaisa mīklu. Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 20-25 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Pagatavo krēmu. Biezpienam pievieno ½ glāzi cukura un saputo. Saldajam krējumam pievieno atlikušo cukuru un saputo stingrās putās. Pievieno saputotajam biezpienam un vēlreiz saputo. Smērē krēmu uz vienas biskvīta ripas un liek virsū otru biskvītu. Dekorē ar zemenēm. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno saldo krējumu un samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. Pārlej torti un liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 867 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |