Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar cukuru. Aukstu sviestu sagriež gabaliņos, pievieno miltu masu un saberž drupačās. Cepamajā formā ar noņemamām malām klāj 2/3 mīklas drupaču un pieblietē. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Pagatavo pildījumu. Katliņā lej pienu, pievieno sviestu, cukuru un karsē, līdz sāk vārīties. Noņem no uguns, ieber magoņu sēkliņas, iesijā mannā, labi samaisa un atstāj uz 10 minūtēm uzbriest. Biezpienam pievieno olu un sablendē. Pievieno magoņu masai un samaisa. Lej pildījumu atdzesētajā formā un pārkaisa ar atlikušajām mīklas drupačām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram stundu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1395 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |