Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Biskvītam Pildījumam Pagatavošana Cep biskvītu. Olu dzeltenumiem pievieno pūdercukuru un saputo. Pievieno mīkstu sviestu, 50 ml ūdens un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā mīklā. Ņem sirds formas cepamo pannu, ietauko un liek mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Pagatavo pildījumu. Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un ļauj uzbriest. Biezpienam pievieno krēmsieru, pūdercukuru, sarīvētu citrona miziņu, citrona sulu un sablendē. Saputo saldo krējumu. Želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, pievieno biezpiena masai un samaisa. Beigās iemaisa putukrējumu. Liek uz paplātes vienu biskvītu, smērē krēmu un liek virsū otru biskvītu. Ar atlikušo krēmu pārsmērē tortes malas un virsu. Malas pārkaisa ar mandeļu skaidiņām un liek uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt. Kad krēms sastīvējis, pagatavo tortes želeju, kā norādīts instrukcijā. Kārto uz tortes zemenes un, tiklīdz želeja sāk recēt, pārlej ogas. Liek uz 2 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 534 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |