Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Biezpiena kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas cepumi Dāmu pirkstiņi - 200 g Pagatavošana Sasmalcina cepumus, pievieno mīkstu sviestu, rūpīgi samaisa un klāj pamatni tortes formā ar noņemamām malām. Ieber bļodiņā želatīnu, pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Izšķīdina augļu želeju un ļauj uzbriest. Biezpienu izberž caur sietu vai izmaļ gaļas mašīnā, pievieno vaniļas cukuru, 150 g cukuru un samaisa. Saldajam krējumam pievieno atlikušo cukuru, saputo, pievieno biezpiena masai un samaisa. Uzbriedināto želatīnu izšķīdina karstā ūdens peldē, pievieno biezpiena masai, samaisa un klāj uz cepumu masas. Pa virsu ar karoti lej uzbriedināto aveņu želeju un, pēc patikas, veido ziedu rakstu. Liek torti uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 634 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |