Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Ananāsu margrietiņas ar odziņu
Sastāvdaļas konservēti ananāsi 500 g Pagatavošana Izrullē mīklu 3-4 mm biezu un sagriež 1 cm platās strēmelēs. Konservētos ananāsus liek uz salvetēm, pārkaisa ar pūdercukuru un atstāj uz 10 minūtēm. Pārkaisa ananāsus ar kanēli un aptin ar mīklas strēmelītēm. Uz pannas klāj cepamo papīru, kārto cepumus. No mīklas veido nelielas bumbiņas, liek ananāsa viducī, mazliet piespiež un virsū uzliek rozīni. Pārsmērē ar sakultu olu un cep 220°C apmēram 25-30 minūtes. Gatavos cepumus atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 361 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |