5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes

Ananāsu margrietiņas ar odziņu

Sastāvdaļas

konservēti ananāsi 500 g
kārtainā mīkla 400 g
ola - 1 gab.
pūdercukurs
kanēlis
rozīnes garnēšanai

Pagatavošana

Izrullē mīklu 3-4 mm biezu un sagriež 1 cm platās strēmelēs.

Konservētos ananāsus liek uz salvetēm, pārkaisa ar pūdercukuru un atstāj uz 10 minūtēm.

Pārkaisa ananāsus ar kanēli un aptin ar mīklas strēmelītēm.

Uz pannas klāj cepamo papīru, kārto cepumus. No mīklas veido nelielas bumbiņas, liek ananāsa viducī, mazliet piespiež un virsū uzliek rozīni.

Pārsmērē ar sakultu olu un cep 220°C apmēram 25-30 minūtes. 

Gatavos cepumus atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru. 

Lai labi garšo!

Kategorija: Cepumu receptes | Pievienoja: egro (22.03.2020)
Skatījumu skaits: 318 | Atslēgvārdi: Cepumu receptes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0