Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Aromātiski zemesriekstu sviesta cepumi
Sastāvdaļas milti - 300 g Pagatavošana Saputo olu ar cukuru. Pievieno mīkstu sviestu, zemesriekstu sviestu un vēlreiz saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli. Iesijā sviesta masā un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Atdzesēto mīklu sadala nelielās bumbiņās un izrullē apmēram 5 mm biezus plācenīšus. Ar jebkuru formiņu uzspiež rakstiņu. Tad ar formiņu spiež cepumus. Plātī klāj cepampapīru un kārto cepumus. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 15-18 minūtes. Ja vēlas kraukšķīgākus cepumus, cep 18 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 742 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |