Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Cepumu receptes |
Sastāvdaļas milti - 1¼ glāze Pagatavošana Bļodā sajauc miltus, sāli un kanēli. Katliņā liek sviestu, brūno cukuru un karsē uz mazas uguns, līdz cukurs izkusis. Tad vāra līdz uzkarsis, bet vēl nesāk vārīties. Cukura-sviesta masai ļauj atdzist apmēram 10 minūtes. Tad pievieno olu, olas dzeltenumu, vaniļas cukuru, samaisa un pievieno miltu maisījumam. Kārtīgi samaisa un liek ar cepamo papīru ieklātā pannā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170ºC apmēram 25-30 minūtes. Vislabāk šie saldumi garšos pāris dienas pastāvējuši ledusskapī vai kārbā. Izcep arī tu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 450 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |